Diensten

Styling interieur

Koop je steeds de verkeerde spullen of weet je wat je mooi vindt maar niet hoe je het moet toepassen in je woning? Of mis je iets in je interieur en ben je op zoek naar iets nieuws maar wel wat bij jou past?

Dan ben je op het juiste adres. “Jouw stijl” is helemaal op jou gericht. We gaan samen brainstormen en op zoek naar jouw wensen wat betreft: kleur, sfeer en beplanting met als uitkomst een verrassend en persoonlijk resultaat! Dat kan door middel van een persoonlijk gesprek of door het maken van een moodboard.

Prijs: €60,00 voor persoonlijk gesprek en moodboard. Duur 2 uur.

“There is no place like home” 

Kleuradvies

Kleur bekennen

Is het tijd voor een ander kleurtje op de muur maar vind je het lastig om de juiste kleur te kiezen?
Vaak wordt jouw kleur duidelijk aan de hand van een moodboard. (Zie workshop moodboard)
We gaan samen kijken hoe we de kleuren in je woning kunnen combineren. Heb je nog geen idee van kleur, dan gaan we ontdekken wat jouw kleur wordt. Een kleur op de muur kan je interieur een hele andere look geven.

Maar uiteindelijk is het gewoon een kwestie van doen!!!

Prijs: €60,00 voor persoonlijk gesprek en moodboard. Duur 2 uur

“Voor kleurkeuze zijn geen regels”

Door het maken van een moodboard lopen styling en kleuradvies door elkaar heen.  Aan het eind van ons gesprek heb jij handvatten om lekker zelf thuis aan de slag te gaan!

 Beplanting

Mooi wat planten doen

Doordat ik al jaren als bloemiste werkzaam ben kan ik je wat betreft beplanting extra tips and tricks geven. Het is soms moeilijk om de juiste planten aan te schaffen. Groen is helemaal hot!
Mijn voorliefde voor bloemen en planten geven mij dat beetje extra om je woning compleet te maken. Elke plant heeft zijn eigen voorkeur wat betreft standplaats maar voor elke plek is er wel een plant te vinden.

Vetplanten, cactussen en groene/ bloeiende planten zijn helemaal hot! Met de juiste planten maak je een ruimte helemaal af.

Prijs in overleg

Wij gaan samen op zoek naar de juiste beplanting

Shopcoach

Er is zoveel aanbod op het gebied van wonen dat het soms lastig is om de juiste keuze te maken bij de aankoop van accessoires.

Met vakkundigheid, goede tips en je moodboard gaan wij samen shoppen om voor het beste resultaat te gaan!
Bij mij staat low-budget hoog in het vaandel!

Prijs €30,00 per uur

De mooiste vondsten zijn vaak tweedehands